Συνάντηση της κ. Σκόνδρα με την κ. Ζαχαράκη Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας


Η βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα πραγματοποίησε συνάντηση με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Σοφία Ζαχαράκη, προκειμένου να την συγχαρεί για την ταχύτητα και ευαισθησία που επέδειξε, αλλά κυρίως να την ευχαριστήσει για τις ενέργειες της και την ειλημμένη πια απόφαση, σχετικά με την ενίσχυση των οικογενειών στη Θεσσαλία που επλήγησαν από τις πλημμύρες, μέσω της διανομής γευμάτων σε όλα τα σχολεία της περιοχής.

Ήταν ένα θέμα που είχε θέσει προ καιρού η βουλευτής μας στην Υπουργό, με την οποία διατηρεί και άριστη φιλική σχέση και έχοντας πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας για το ζήτημα αυτό.

Η κ. Ζαχαράκη ενημέρωσε την κ. Σκόνδρα σχετικά με το κονδύλι που εγκρίθηκε, για την αντιμετώπιση βασικών βιοτικών αναγκών των παιδιών και των οικογενειών τους σε όλους τους νομούς της περιφέρειας Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στην Καρδίτσα.

Η κ. Σκόνδρα υπογράμμισε την ανάγκη και το χρέος της πολιτείας, να στέκει αρωγός στους πολίτες που δοκιμάστηκαν και πολλοί από αυτούς είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται ολοσχερώς.

«Το ότι η Κυβέρνησή μας προτάσσει τις κοινωνικές ανάγκες, πρέπει να αποδεικνύεται συνεχώς και εμπράκτως» τόνισε χαρακτηριστικά. Τέλος συμφώνησαν να συνεχίσουν την καλή συνεργασία τους και να βρίσκονται σε διαρκή στενή επαφή για θέματα που έχουν ως επίκεντρο την οικογένεια, ειδικότερα στην Καρδίτσα, και άπτονται των αρμοδιοτήτων της κ. Ζαχαράκη.